Foutcodes Bosch wasmachine

Witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Reparatie Veenendaal!

Mocht u er niet komen, bel dan meteen naar  0318 – 30 97 63

F1 Bosch wasmachine Foutcode geen watertoevoer

Een F1 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven wanneer er geen watertoevoer is meer informatie

F2 Bosch wasmachine Foutcode water komt niet op tempratuur

Een F2 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven wanneer het waswater niet op tempratuur komt. meer informatie.

F3 Bosch wasmachine Foutcode afpomptijd wordt overschreden

Een F3 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven wanneer de waterafvoer niet of slecht kan worden weggepompt. meer informatie.

F4 Bosch wasmachine Foutcode defecte koolborstels

Een F4 Foutcode van een Bosch wasmachine Wordt meestal er een melding gemaakt is van defecte koolborstels in uw wasmachine. meer informatie.

F5 Bosch wasmachine Foutcode motor beweging buiten veiligheidsmarges

Een F5 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven wanneer de motor een beweging buiten de veiligheidsmarges is gemaakt. meer informatie.

F6 Bosch wasmachine Foutcode probleem wasmachinedeur

Een F6 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven als er een defect aan uw wasmachinedeur is geconstateerd. meer informatie.

F7 Bosch wasmachine Foutcode NTC fout

Een F7 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven wanneer er een defect in het verwarmingscircuit of NTC-weerstand is geconstateerd. meer informatie.

F21 Bosch wasmachine Foutcode modulefout

Een F21 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven als de programmering tegen problemen aanloopt. meer informatie.

F23 Bosch wasmachine Foutcode probleem met waterdruk

Een F23 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven als de waterdruk niet hoog genoeg is. meer informatie.

F37 Bosch wasmachine Foutcode defecte temperatuursensor

Een F37 Foutcode van een Bosch wasmachine wordt meestal weergegeven als er een defect is in de temperatuursensor. meer informatie.