Garantie op uw witgoed

Garantie

Het maakt niet uit bij welke (web)winkel u uw witgoed of elektronica product heeft gekocht. Voor alle grote witgoed merken zijn wij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren. Een groot deel van onze reparateurs zijn aangesloten bij UNETO-VNI. Daarnaast repareren de niet aangesloten reparateurs conform de voorwaarden van UNETO-VNI. Dit is tevens ook een voorwaarde voor onze nieuwe reparateurs om deel uit te maken van ons netwerk. Dat is voor u een waarborg voor vakkundigheid. U kunt bij ons terecht voor al uw witgoed en elektronica reparaties.

Bent u toch nog niet zeker van u zaak en u wilt meer weten over repareren onder garantie, neem dan contact met ons op!

 

Geen garantie meer?

Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Maak online een afspraak met onze ervaren monteurs. Gun uw apparaat een tweede leven. U helpt er niet alleen uw portemonnee mee, maar ook het milieu. Daarnaast krijgt u op iedere reparatie 3 maanden garantie!* 

*Dit is geldig bij de zelfde klacht

 

Fabrieksgarantie

Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Buitengarantie

Wij hanteren de Nederlandse wettelijk bepaalde garantie. Let op, gebruikersfouten zijn vaak uitgesloten door de fabrikant!

Service Garantie

Bij ons krijgt u de mogelijkheid een compleet All Risk Garantie Pakket te nemen zodat u verzekerd bent tegen onverwachte dure reparatiekosten! Zélfs bij een ongelukje zoals je broekzakken vergeten te legen en per abuis een muntstuk mee was, waardoor de pomp van je wasmachine vastloopt!

Klik hier voor meer informatie.